ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ & ΑΛΛΑΓΕΣ

Επιστροφές/αλλαγές

Εφόσον επιθυμείτε την αλλαγή ενός προϊόντος, του οποίου η συσκευασία είναι άθικτη και το ίδιο το προϊόν μη χρησιμοποιημένο,θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελία σας. Θα θέλαμε να σας τονίσουμε ότι δεν πραγματοποιείται καμία αλλαγή, χωρίς να προηγηθεί συνεννόηση. Αφού μας ενημερώσετε για την επιθυμητή αλλαγή, θα σας αποστείλουμε το νέο προϊόν στη διεύθυνση που καταχωρήσατε κατά την πρώτη σας παραγγελία. Μόλις έρθει ο courier για την παράδοση του δεύτερου προϊόντος, θα πληρώσετε (εφόσον υπάρχει) την χρηματική διαφορά και θα του επιστρέψετε το προηγούμενο προϊόν (χέρι με χέρι). Τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής της αλλαγής, επιβαρύνουν εσάς. Δεν πραγματοποιούνται επιστροφές ή αλλαγές σε προϊόντα ρουχισμού για λόγους υγιεινής.

Ελαττωματικά προϊόντα

Σε περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό, δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση για την επιστροφή ή την αντικατάσταση του. Ωστόσο, θα σας παρακαλέσουμε, πρώτα να επικοινωνήσετε μαζί μας, ώστε να ενημερωθούμε σχετικά. Έπειτα, θα σας ζητηθεί η αποστολή ενός βίντεο ή φωτογραφίας (εξαρτάται από την βλάβη), που να αποδεικνύει την ελαττωματικότητα του προϊόντος. Στη συνέχεια, είτε θα αποσταλεί αντικατάσταση του προϊόντος είτε θα πραγματοποιηθεί επιστροφή χρημάτων, εφόσον επιστρέψετε το δέμα με τα ΕΛΤΑ Courier, συνοδευόμενο από την πρωτότυπη απόδειξη λιανικής και ένα χαρτί, στο οποίο θα αναγράφεται το IBAN, η τράπεζα στην οποία ανήκει και το ονοματεπώνυμο κύριου δικαιούχου.

Η εταιρεία μας θα ελέγξει το επιστρεφόμενο προϊόν και εφόσον είναι ελαττωματικό και συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής, θα προβεί σε επιστροφή των χρημάτων σας, εντός 14 ημερών από την παραλαβή.

Σε κάθε περίπτωση,

η διεύθυνση που μπορείτε να πραγματοποιήσετε

τις συμφωνημένες αλλαγές ή/ και επιστροφές είναι:

Βασ Σοφιας 12

Πτολεμαιδα ΤΚ 50200